links

Yritys

Arvi Siili Oy:llä on pitkä kokemus maantiekuljetuksista. Luotettavuutemme syntyy perheyhtiön arvoista, joita on vaalittu jo 50 vuoden ajan. Yhtiö perustettiin vuonna 1963 Kristiinankaupungissa. 

Yhtiö tunnetaan vahvasti ulkomaan tieliikenteen ammattilaisena. Nykyisin Arvi Siili Oy on  erikoistunut tuottamaan kotimaisille asiakkailleen monipuolisia logistiikkapalveluita ja yhtiö hoitaa laajasti erityisesti sorankuljetus-, maanrakennus- ja tienhoitoon liittyviä toimeksiantoja. Arvi Siili Oy on valmis palvelemaan paikallisesti ja alueellisesti yksityisasiakkaita, yrityksiä ja yhteisöjä. Yhtiö jalostaa myös soraa ja kalliota yritysten ja yksityisten tarpeisiin.

 Arvi Siili Oy:n tytäryhtiö Helsingin Express Oy toimii pääkaupunkiseudulla ja on keskittynyt monipuolisten logististen palveluiden tuottamiseen huolintaliikkeille, kaupalle ja teollisuudelle. Vantaalta käsin yhtiö tarjoaa logistisia palveluita ympäri Suomea.

Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta on toiminut pitkään palveluksessamme ja juuriltaan pohjalaisen perheyhtiön tavoin perustajapariskunnan lisäksi perheen kolme poikaa työskentelevät yhtiöiden palveluksessa.

yritys  

arvisiili-50

bottom